Seminar i godišnja skupština Društva

Seminar o toplinskim izolacijama kao i redovna godišnja skupština Društva održana je 18.12.2014.

Dvadesetak članova Društva prisustvovalo je iznimno zanimljivom predavanju o toplinskim izolacijama koje je održano u prostorima tvrtke Knauf Insulation d.o.o. Novi Marof. Stručnjaci za primjenu toplinskih izolacija zorno su prikazali važnost toplinske izolacije zgrada i objekata kao i aktualno zakonodavstvo (propisi i energetski certifikati). Nakon predavanja održan je  okrugli stol gdje su članovi dobili konkretne informacije iz područja njihovog interesa.

U nastavku seminara je, uz prezentaciju proizvodnoga programa tvrtke Knauf Insulation, organiziran obilazak proizvodnih linija i upoznavanje sa proizvodnim procesom.

U drugom dijelu je održana i godišnja skupština Društva na kojoj je podneseni izvještaj o radu u 2014. i doneseni je plan aktivnosti za 2015.

Galerija slika

Objavljeno: 11. siječnja 2015.

Prijava za tečajeve i stručne ispite:

Upute: Prijave se mogu ispuniti na računalu ili ručno te ih je nakon ispunjavanja potrebno predati Predsjedniku ispitne komisije na datum kojeg će on definirati.