Obavijest o ispitu za Uvjerenja izdana do 31.12.2009. godine

Obavijest o periodičkoj provjeri znanja za kandidate koji posjeduju Uvjerenja koja su izdana do 31.12.2009. godine

Kako  bi  temeljem članka  20. Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o poslovima upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima.(NN 20/15) bili u mogućnosti pristupiti  periodičkoj provjeri znanja tijekom 2017. godine mole se  kandidati da Prijave obvezno dostave tajnici Područne ispitne komisije Varaždin gđi. Vučemila Lei  do 31.12.2016. godine – mail energeticari@vz.ht.hr ili tel. 099 613 61 94
> Članak 20.
> “Kandidati koji posjeduju Uvjerenja koja su izdana do kraja 2009. godine dužni su položiti periodičku provjeru znanja do 31. prosinca 2016. godine. Ukoliko do navedenog roka ne polože periodičku provjeru znanja tada su dužni od 1. siječnja 2017. godine pristupiti prvoj provjeri znanja. Kod te prijave za polaganje prvog stručnog ispita nije potrebno priložiti izvješće mentora o praktičnoj osposobljenosti, ako kandidati zadovoljavaju sve ostale uvjete o godinama radnog iskustva u struci i imaju tražene stupnjeve obrazovanja za svoje poslove i radne zadatke.”

Objavljeno: 19. prosinca 2016.

Prijava za tečajeve i stručne ispite:

Upute: Prijave se mogu ispuniti na računalu ili ručno te ih je nakon ispunjavanja potrebno predati Predsjedniku ispitne komisije na datum kojeg će on definirati.