Uplate za polaganje stručnih ispita

Na temelju odredbi članka 38. stavak 11. i članka 56. stavak 9. Pravilnika o poslovima upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima (Narodne novine, broj 88/2014, 20/2015) ministar zaštite okoliša i energetike donio je 22. studenoga 2016.:

Rješenje o iznosu naknade za polaganje prvog i periodičkog Stručnog ispita za energetska zanimanja , te naknade  za troškove postupka priznavanja Stručnog ispita za energetska zanimanja na temelju inozemnih isprava o stručnoj osposobljenosti.

1. Naknada za polaganje prvog Stručnog ispita iznosi 600,00 kuna i uplaćuje se u Državni proračun prije početka polaganja prvog Stručnog ispita.
  2. Naknada za polaganje periodičkog Stručnog ispita, popravka prvog Stručnog ispita ili popravka periodičkog Stručnog ispita iznosi 350,00 kuna i uplaćuje se u Državni proračun prije početka polaganja periodičkog Stručnog ispita, popravka prvog Stručnog ispita ili popravka periodičkog Stručnog ispita.
  3. Naknada za troškove postupka priznavanja Stručnog ispita za energetska zanimanja na temelju inozemnih isprava o stručnoj osposobljenosti, iznosi 600,00 kuna i uplaćuje se u Državni proračun prije izdavanja Uvjerenja:

Objavljeno: 23. svibnja 2017.

Prijava za tečajeve i stručne ispite:

Upute: Prijave se mogu ispuniti na računalu ili ručno te ih je nakon ispunjavanja potrebno predati Predsjedniku ispitne komisije na datum kojeg će on definirati.